Luke Mably: nettovärde, ålder, Instagram ,Eastenders (biografi)

Vem är Luke Mably? Hur mycket är han för närvarande värd?

Luke Mably är en engelsk skådespelare baserad i London, England. Han är populärt känd för att skildra rollen som White i thrillerfilmen. Bortsett från detta, hans fans känner honom för som huvudrollen i Tv – dramaserien – “The Gates.”Han är också skådespelaren som spelade delen av prins Edward i filmen- “prinsen & mig.”

Luke Mably har spelat i mer än ett dussin filmer och från varje filmroll har han tjänat miljoner. För närvarande har han det uppskattade nettovärdet på cirka 3 miljoner dollar.

Tidigt liv

Luke Mably föddes den 1 mars 1976. En brittisk född skådespelare, hans födelseort är London. Med undantag för dessa fakta, tyvärr, han har inte kasta ljus på detaljerna i hans tidiga liv.

utbildning

efter avslutad grundskola tog han examen från Birmingham School of Speech and Drama.

karriär

Mably är mest känd för sitt arbete som ledare från den populära TV – serien-The Gates. Han debuterade i underhållningsindustrin 1999 och spelade rollen som Paul i filmen “Holby City.”

samma år spelade han en annan roll som Scott Lucas i filmen Dream Team. Även om han har spelat mer än ett dussin filmer är han mest känd för sin skådespelande i filmerna- “The Prince & Me” och Dr.Simon Hill i TV – serien – “Combat Hospital.”

filmografi

i början 2000
uppror 2001
28 dagar senare 2002
Eastenders 2002
4.37 2003
prinsen & mig 2004
Spirit Trap 2005
Colour Me Kubrick 2005
bedrägeri 2006
Vem får hunden? 2007
spara Angel Hope 2007
Kungariket 2007
Maggie Hill 2009
Examen 2009
Star Crossed 2009
ökningen av foten soldat del II 2015
valda 2016

äktenskap och relationer

Luke Mably har för närvarande förlovat sin fiance – Andrea Deck. Paret daterade ett tag innan de så småningom slog sig ner tillsammans. Paret är dock ännu inte gift.

Social räckvidd

Luke Mably är ganska populär och en aktiv användare av sociala medier sidor. Du hittar honom både på Twitter och på Instagram.

Twitter @lukemably
Instagram lukemably

nettovärde

skådespelaren har nettovärdet över miljoner. Det exakta uppskattade antalet Luke Mablys inkomst och nettovärde är cirka 3 miljoner dollar.

rykten och kontroverser

från och med sin tidiga karriärfas fram till idag har han varit borta från de sociala kritikerna. Medierna har ännu inte avslöjat några rykten eller kontroverser relaterade till honom om det ens finns några. Hittills har han inte gjort några negativa rubriker eller orsakat några stora problem för allmänheten att se.

Write a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.