Luke Mably: valoare netă, vârstă, Instagram, Eastenders (Biografie)

cine este Luke Mably? Cât valorează în prezent?

Luke Mably este un actor englez cu sediul în Londra, Anglia. Este cunoscut popular pentru portretizarea rolului lui White în filmul thriller – examen. În afară de aceasta, fanii săi îl cunosc ca rol principal în serialul de televiziune- “The Gates.”El este, de asemenea, actorul care a jucat rolul Prințului Edward în film- “Prințul & Me.”

Luke Mably a jucat în mai mult de o duzină de filme și din fiecare rol de film a câștigat milioane. În prezent, are o valoare netă estimată de aproximativ 3 milioane de dolari.

Viața timpurie

Luke Mably s-a născut la 1 martie 1976. Un actor de origine britanică, locul său de naștere este Londra. Cu excepția acestor fapte, din păcate, el nu a aruncat lumini asupra detaliilor vieții sale timpurii.

Educație

după terminarea școlii primare, a absolvit școala de vorbire și Dramă din Birmingham.

cariera

Mably este cel mai notabil pentru munca sa ca lider din popularul show TV – The Gates. A debutat în industria divertismentului în 1999 jucând rolul lui Paul în filmul “Holby City.”

în același an a jucat un alt rol al lui Scott Lucas în filmul Dream Team. Deși a jucat mai mult de o duzină de filme, el este cel mai cunoscut pentru abilitățile sale de actorie în filme- “Prințul & Me” și Dr.Simon Hill în emisiunea TV- “Spitalul de luptă.”

filmografie

la început 2000
răscoală 2001
28 zile mai târziu 2002
Eastenders 2002
4.37 2003
Prințul & eu 2004
capcana spiritului 2005
colorează-mă Kubrick 2005
înșelăciune 2006
cine primește câinele? 2007
Save Angel Hope 2007
Regatul 2007
Maggie Hill 2009
examen 2009
Steaua a trecut 2009
Rise of the Foot Soldier partea a II-a 2015
ales 2016

Căsătoria și relațiile

Luke Mably și – a angajat în prezent logodnicul-Andrea Deck. Perechea s-a întâlnit o vreme înainte de a se stabili în cele din urmă împreună. Cu toate acestea, cuplul nu este încă căsătorit.

acoperire socială

Luke Mably este destul de popular și un utilizator activ al paginilor de social media. Îl puteți găsi atât pe Twitter, cât și pe Instagram.

Twitter @ lukemably
Instagram lukemably

valoarea netă

actorul are o valoare netă de peste milioane. Numărul estimat exact al veniturilor și valorii nete a lui Luke Mably este de aproximativ 3 milioane de dolari.

zvonuri și controverse

începând de la începutul carierei sale până în prezent, el a rămas departe de criticii sociali. Mass-media nu a descoperit încă zvonuri sau controverse legate de el, dacă există chiar și vreunul. Până în prezent, el nu a făcut titluri negative și nu a provocat probleme majore pentru public.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.