Luke Mably: wartość netto, wiek, Instagram, Eastenders (biografia)

kim jest Luke Mably? Ile jest obecnie wart?

Luke Mably jest angielskim aktorem mieszkającym w Londynie w Anglii. Znany jest z roli White ‘ a w filmie Thriller – egzamin. Poza tym jego fani znają go jako główną rolę w serialu telewizyjnym – ” The Gates.”Jest także aktorem, który zagrał rolę księcia Edwarda w filmie” Książę & ja.”

Luke Mably wystąpił w kilkunastu filmach i z każdej roli filmowej zarobił miliony. Obecnie ma szacunkową wartość netto około 3 milionów dolarów.

Wczesne życie

Luke Mably urodził się 1 marca 1976 roku. Brytyjski aktor, jego miejsce urodzenia to Londyn. Z wyjątkiem tych faktów, niestety, nie rzucił światła na szczegóły swojego wczesnego życia.

Edukacja

po ukończeniu szkoły podstawowej ukończył Birmingham School of Speech and Drama.

Kariera

Mably jest najbardziej znany ze swojej pracy jako główny bohater popularnego serialu telewizyjnego – The Gates. W branży rozrywkowej zadebiutował w 1999 roku grając rolę Paula w filmie “Holby City.”

w tym samym roku zagrał kolejną rolę Scotta Lucasa w filmie drużyna marzeń. Chociaż zagrał w kilkunastu filmach, jest najbardziej znany ze swoich umiejętności aktorskich w filmach – “Książę & ja” i dr Simon Hill w serialu telewizyjnym – ” Szpital bojowy.”

Filmografia

na początku 2000
powstanie 2001
28 kilka dni później 2002
Eastenders 2002
4.37 2003
Książe & ja 2004
Spirit Trap 2005
Colour Me Kubrick 2005
Deceit 2006
kto dostanie psa? 2007
Save Angel Hope 2007
Królestwo 2007
Maggie Hill 2009
egzamin 2009
Star Crossed 2009
powstanie żołnierza piechoty cz. II 2015
wybrani 2016

małżeństwo i związki

Luke Mably zaręczył się ze swoją narzeczoną-Andreą Deck. Para spotykała się przez jakiś czas, zanim ostatecznie osiedliła się razem. Jednak para nie jest jeszcze Zamężna.

zasięg społecznościowy

Luke Mably jest dość popularnym i aktywnym użytkownikiem stron społecznościowych. Można go znaleźć zarówno na Twitterze, jak i na Instagramie.

Twitter @ lukemably
Instagram lukemably

wartość netto

aktor ma wartość netto ponad miliony. Dokładna Szacunkowa liczba dochodów i wartości netto Luke Mably wynosi około 3 milionów dolarów.

plotki i kontrowersje

począwszy od wczesnej fazy kariery aż do dziś pozostaje z dala od krytyków społecznych. Media nie ujawniły jeszcze żadnych plotek lub kontrowersji związanych z nim, jeśli w ogóle istnieją. Do tej pory nie zrobił żadnych negatywnych nagłówków ani nie spowodował większych problemów dla publiczności.

Write a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.