Luke Mably: Net Worth, leeftijd, Instagram ,Eastenders (biografie)

Wie is Luke Mably? Hoeveel is hij momenteel waard?Luke Mably is een Engelse acteur uit Londen. Hij is in de volksmond bekend voor het uitbeelden van de rol van wit in de thriller film – examen. Afgezien van dit, zijn fans kennen hem voor als de hoofdrol in de tv – dramaserie – “The Gates.”Hij is ook de acteur die de rol van Prins Edward speelde in de film -” The Prince & Me.”

Luke Mably heeft in meer dan een dozijn films gespeeld en van elke filmrol heeft hij miljoenen verdiend. Momenteel heeft hij de geschatte netto waarde van ongeveer $3 miljoen.

Luke Mably werd geboren op 1 maart 1976. Een Brits acteur, zijn geboorteplaats is Londen. Behalve deze feiten, heeft hij helaas geen licht geworpen op de details van zijn vroege leven.Na zijn middelbare school studeerde hij af aan de Birmingham School Of Speech and Drama.

carrière

Mably is het meest bekend door zijn werk als de hoofdrolspeler van de populaire tv – show The Gates. Hij debuteerde in de entertainment-industrie in 1999 het spelen van de rol van Paul in de film “Holby City.Datzelfde jaar speelde hij nog een rol van Scott Lucas in de film Dream Team. Hoewel hij meer dan een dozijn films heeft gespeeld, is hij vooral bekend om zijn acteervaardigheden in de films- “The Prince & Me” en Dr.Simon Hill in de TV – show – “Combat Hospital.”

Filmografie

In het Begin 2000
Opstand 2001
28 Dagen Later 2002
Ronnie 2002
4.37 2003
De Prins & Ik 2004
Spirit Trap 2005
Kleur Me Kubrick 2005
Bedrog 2006
Wie Krijgt De Hond? 2007
Bespaar Engel Hoop 2007
Koninkrijk 2007
Maggie Heuvel 2009
Examen 2009
Star Crossed 2009
Opkomst van De Voet Soldaat Deel II 2015
Gekozen 2016

Huwelijk en Relaties

Luke Mably heeft op dit moment bezig zijn verloofde – Andrea Dek. Het paar gedateerd voor een tijdje voordat uiteindelijk vestigen samen. Het echtpaar is echter nog niet getrouwd.

sociaal bereik

Luke Mably is vrij populair en een actieve gebruiker van de sociale media pagina ‘ s. Je kunt hem zowel op Twitter als op Instagram vinden.

Twitter @lukemably
Instagram lukemably

nettowaarde

de actor heeft een nettowaarde van meer dan miljoenen. Het exacte Geschatte aantal van Luke Mably ‘ s inkomen en netto waarde is ongeveer $3 miljoen.

geruchten en controverse

vanaf zijn vroege carrière fase tot vandaag, hij is weg gebleven van de sociale critici. De media heeft nog geen geruchten of controverse met betrekking tot hem te ontdekken als er zelfs maar een. Tot nu toe heeft hij geen negatieve krantenkoppen gemaakt of grote problemen veroorzaakt voor het publiek om te zien.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.