Luke Mably: Nettoformue, Alder, Instagram ,Eastenders (Biografi)

Hvem Er Luke Mably? Hvor Mye Er han For tiden Verdt?

Luke Mably er en engelsk skuespiller basert I London, England. Han er populært kjent for å portrettere Rollen Som Hvit i thriller film-Eksamen. Bortsett fra dette, fansen kjenner ham for som hovedrollen i tv – drama-serien – ” The Gates.”Han er også skuespilleren som spilte Rollen Som Prince Edward i filmen-” The Prince & Me.”

Luke Mably har spilt i mer enn et dusin filmer og fra hver sin filmrolle har han tjent millioner. For tiden har han den estimerte nettoverdien på rundt $ 3 Millioner.

Tidlig Liv

Luke Mably ble født 1. Mars 1976. En Britisk født skuespiller, hans fødested Er London. Bortsett fra disse fakta, dessverre, han har ikke kaste lys over detaljene i hans tidlige liv.

Utdannelse

etter at han hadde fullført grunnskolen, ble han uteksaminert fra Birmingham School Of Speech and Drama.

Karriere

Mably er mest kjent for sitt arbeid som leder fra det populære tv-showet-The Gates. Han debuterte i underholdningsindustrien i 1999, og spilte Rollen Som Paul i filmen “Holby City.”

samme år spilte Han En annen rolle Som Scott Lucas i Filmen Dream Team. Selv om Han har spilt mer enn et dusin filmer, er han mest notorisk kjent for sine skuespillerevner i filmene- “The Prince & Me” og Dr. Simon Hill i TV – showet – “Combat Hospital.”

Filmografi

I Begynnelsen 2000
Opprøret 2001
28 Dager Senere 2002
Eastenders 2002
4.37 2003
Prinsen & Meg 2004
Spirit Trap 2005
Colour Me Kubrick 2005
Svik 2006
Hvem Får Hunden? 2007
Lagre Angel Hope 2007
Kongeriket 2007
Maggie Hill 2009
Eksamen 2009
Stjerne Krysset 2009
Oppgangen Til Fotsoldaten Del II 2015
Valgt 2016

Ekteskap Og Forhold

Luke Mably har for tiden engasjert sin forlovede-Andrea Deck. Paret datert en stund før slutt slo seg ned sammen. Paret er imidlertid ikke gift ennå.

Sosial Rekkevidde

Luke Mably er ganske populær og en aktiv bruker av sosiale medier sider. Du finner ham både På Twitter og På Instagram.

Twitter @ lukemably
Instagram lukemably

Nettoverdi

skuespilleren har nettoverdi over millioner. Det nøyaktige estimerte antallet Luke Mablys inntekt og nettoverdi er rundt $ 3 Millioner .

Rykter Og Kontroverser

Fra hans tidlige karrierefase til i dag har han holdt seg borte fra de sosiale kritikerne. Mediene har ennå ikke avdekket noen rykter eller kontroverser knyttet til ham hvis det er enda noen. Så langt, han har ikke gjort noen negative overskrifter eller forårsaket noen store problemer for publikum å se.

Write a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.