Luke Mably: nettoværdi, alder, Instagram, Eastenders (biografi)

Hvem er Luke Mably? Hvor meget er han i øjeblikket værd?

Luke Mably er en engelsk skuespiller baseret i London, England. Han er populært kendt for at skildre rollen som hvid i thrillerfilmeksamen. Bortset fra dette, hans fans kender ham for som hovedrollen i Tv – dramaserien – “The Gates.”Han er også skuespilleren, der spillede rollen som Prins Edvard i filmen -” Prinsen & mig.”

Luke Mably har spillet i mere end et dusin film, og fra hans hver filmrolle har han tjent millioner. I øjeblikket har han den anslåede nettoværdi på omkring $3 Millioner.

tidlige liv

Luke Mably blev født den 1. marts 1976. En britisk-født skuespiller, hans fødested er London. Bortset fra disse fakta har han desværre ikke kastet lys over detaljerne i sit tidlige liv.

uddannelse

efter afslutningen af sin grundskole uddannede han sig fra Birmingham School of Speech and Drama.

karriere

Mably er mest kendt for sit arbejde som førende fra det populære TV – program-portene. Han debuterede i underholdningsindustrien i 1999 og spillede rollen som Paul i filmen “Holby City.”

samme år spillede han en anden rolle som Scott Lucas i filmen Dream Team. Selvom han har spillet mere end et dusin film, er han mest kendt for sine skuespilfærdigheder i filmene- “prinsen & mig” og Dr. Simon Hill i TV – serien – “Combat Hospital.”

filmografi

i begyndelsen 2000
oprør 2001
28 dage senere 2002
Eastenders 2002
4.37 2003
prinsen & mig 2004
Spirit Trap 2005
Farve mig Kubrick 2005
bedrag 2006
hvem får hunden? 2007
Gem Angel Hope 2007
Kongeriget 2007
Maggie Hill 2009
eksamen 2009
stjerne krydset 2009
stigningen af Fodsoldaten Del II 2015
valgt 2016

ægteskab og forhold

Luke Mably har i øjeblikket forlovet sin forlovede – Andrea Deck. Parret daterede et stykke tid, før de til sidst slog sig ned sammen. Parret er dog endnu ikke gift.

Social rækkevidde

Luke Mably er ganske populær og en aktiv bruger af de sociale mediesider. Du kan finde ham både på kvidre og på Instagram.

kvidre @lukemably
Instagram lukemably

nettoværdi

skuespilleren har nettoværdien over millioner. Det nøjagtige anslåede antal Luke Mablys indkomst og nettoværdi er omkring $3 Millioner.

rygter og kontroverser

fra sin tidlige karrierefase til i dag har han været væk fra de sociale kritikere. Medierne har endnu ikke afsløret nogen rygter eller kontroverser relateret til ham, hvis der endda er nogen. Indtil nu, han har ikke lavet nogen negative overskrifter eller forårsaget store problemer for offentligheden at se.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.