Luke Mably: čistá hodnota, stáří, Instagram, Eastenders (životopis)

kdo je Luke Mably? Kolik stojí v současné době?

Luke Mably je anglický herec žijící v Londýně v Anglii. On je populárně známý pro ztvárnění role Whitea v thrilleru film-zkouška. Kromě toho, jeho fanoušci ho znají jako hlavní roli v televizním dramatickém seriálu – ” brány.”Je také hercem, který hrál roli Prince Edwarda ve filmu -” Princ & mě. “

Luke Mably hrál ve více než tuctu filmů a z každé své filmové role získal miliony. V současné době má odhadovanou hodnotu čistého jmění kolem 3 milionů dolarů.

raný život

Luke Mably se narodil 1. března 1976. Britský herec, jeho rodištěm je Londýn. Až na tyto skutečnosti, bohužel, nesvítil světla na detaily svého raného života.

vzdělání

po ukončení základní školy absolvoval Birminghamskou školu řeči a dramatu.

kariéra

Mably je nejvíce pozoruhodný pro jeho práci jako vedoucí z populární televizní show-Gates. Debutoval v zábavním průmyslu v roce 1999 a hrál roli Paula ve filmu ” Holby City.”

téhož roku hrál další roli Scotta Lucase ve filmu Dream Team. Ačkoli hrál více než tucet filmů, on je nejvíce notoricky známý pro jeho herecké schopnosti ve filmech – “princ & já” a Dr. Simon Hill v televizním pořadu – ” Combat Hospital.”

filmografie

na začátku 2000
povstání 2001
28 o několik dní později 2002
Eastenders 2002
4.37 2003
princ & mě 2004
past na ducha 2005
Colour Me Kubrick 2005
podvod 2006
kdo dostane psa? 2007
Zachraňte andělskou naději 2007
království 2007
Maggie Hill 2009
zkouška 2009
hvězda zkřížená 2009
vzestup pěšího vojáka Část II 2015
vybrané 2016

manželství a vztahy

Lukáš Mably v současné době zasnoubil svou snoubenku-Andreu Deckovou. Pár spolu chvíli chodil, než se nakonec společně usadili. Pár však ještě není ženatý.

Social Reach

Luke Mably je docela populární a aktivní uživatel stránek sociálních médií. Najdete ho jak na Twitteru, tak na Instagram.

Twitter @lukemably
Instagram lukemably

čistá hodnota

herec má čisté jmění přes miliony. Přesný odhadovaný počet příjmů a čistého jmění Luka Mably je kolem 3 milionů dolarů.

pověsti a kontroverze

od své rané Kariérní fáze až do současnosti zůstal daleko od sociálních kritiků. Média zatím neodhalila žádné zvěsti nebo kontroverze, které se ho týkají, pokud vůbec nějaké existují. Zatím nevydal žádné negativní titulky ani nezpůsobil veřejnosti žádné velké potíže.

Write a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.